Doi minori cercetați pentru furt calificat alături de o femie

by admin

O femeie de 36 de ani este cercetată penal pentru furt calificat. Alături de ea sunt anchetați și doi minori de 14 și 16 ani. Cei trei sunt acuzați că au furat peste 44.000 de lei, dintr-o locuință situată în localitatea Surduc.

„Din cercetări a reieșit că la data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 14:00, cele trei persoane ar fi intrat în curtea gospodăriei respective, iar sub pretextul nevoii de a se încălzi, ar fi profitat de neatenția proprietarei și dintr-o încăpere a locuinței ar fi sustras suma de 44.000 de lei.

În baza sesizării, polițiștii au demarat activități investigative în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii, iar în cursul zilei de ieri, 5 decembrie a.c., au desfășurat o percheziție domiciliară, în localitatea Viișoara. În urma mandatului de percheziție pus în aplicare, a fost identificată și ridicată suma de 38.600 de lei, despre care există suspiciuni că ar proveni din infracțiunea comisă”, a transmis IPJ Cluj.

În continuare, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat sunt efectuate activități procedurale, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza