Diana Pîrje lansează cartea „Jurnalul Femeii Fericite”, la Cluj-Napoca

by Oana Spiru

Mai exista fericire? Pot femeile in ziua de azi sa fie cu adevarat fericite? Fericirea se afla doar alaturi de un barbat, sau doar in succesul personal? Răspunsul pentru cele mai frecvente întrebări ale femeilor îl oferă psihologul Diana Pîrje în cartea „Jurnalul Femeii Fericite”.

Diana va lansa la Cluj, luni, 6 martie, ora 18:30, la restaurant Beluga, cartea “Jurnalul Femeii Fericite”.

„Va fi un eveniment superb, unde vom celebra fericirea femeii si cum anume poate ajunge o femeie la propria fericire. Atatea relatii frumoase se construiesc cand femeia fericita inspira barbatul sa reuseasca, sa fie pe culmile succesului, iar acesta ii intoarce cadou faptele sale.Va promit o seara magica, unde vom impartasi foarte multe emotii, iubire, va voi impartasi din experienta mea, din secretele mele si impreuna vom descoperi cum e sa simti adevarata fericire in interiorul tau”, povestește psihologul Diana Pîrje.

Jurnalul este potrivit si adolescentelor, care merita sa se descopere pe ele, sa stie ce anume le face fericite si cum pot ele sa isi construiasca o viata si o relatie fericita si constienta.

Intrarea este gratuita.

Diana Pîrje este psiholog clinician, trainer pentru femei şi autoarea cărţii „Aripi de Feminitate”. Este pasionată de dezvoltare personală şi evoluţia fiinţei umane, dorindu-şi să călăuzească cât mai mulţi oameni pe drumul autocunoaşterii şi a fericirii personale. Crede că fiecare dintre noi avem un drum unic şi misiunea fiecăruia este aceea de a ne dezvolta, de a evolua şi de a păşi cu încredere spre desăvârşirea talentului şi a misiunii personale.

Fiind pasionată de dezvoltare personală încă de la 17 ani, ea și-a început călătoria personală foarte devreme, citind și studiind foarte mult, lucrând cu mentori consacrați în acest domeniu, urmând apoi studiile de licență și master din cadrul Universității București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației.

Este un psiholog extrem de îndrăgit în rândul celor care lucrează cu ea și a simțit dintotdeauna că are chemare către lucrul cu oamenii. Dându-și seama că există o mare nevoie de îndrumare în rândul tinerelor și adolescentelor de pretutindeni,Diana și-a dorit să creeze programe speciale prin care să îndrume tânăra generație să pășească cu încredere și iubire pe drumul lor personal, astfel încât să aibă un START sănătos în viața lor! De-a lungul timpului, Diana a avut nenumărate evenimente cu femei, printre care workshop-uri de grup și lansări de carte.

În acest fel, și-a câștigat un renume ca fiind un specialist foarte bun în nișa sa: dezvoltare personală și feminitate pentru tinerele fete.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza