Dezvăluirile „pacientului 102” vindecat de coronavirus: „ Mi-am pierdut gustul, mirosul, am avut frisoane….”

by admin

Pacientul 102 care s-a vindecat de coronavirus dezvăluie cum a descoperit că este infectat cu COVID-19 și care au fost simptomele și trăirile pe care le-a simțit pe tot parcursul procesului de vindecare. Andrei Ando, pacientul 102 de la Arad care s-a vindecat de coronavirus spune că un simptom extrem de important și prezent este oboseala. O oboseală ca o sfârșeală.

„În data 4 aprilie am început să mă simt rău, cu o presiune în piept care nu ceda de o zi-două, cu o tuse seacă, dureri de gât, febră 38. Luasem paracetamol și ajunsesem în seara respectivă să iau două tablete și la jumătate de oră febră a continuat să crească. Am prezentat simptome și am sunat la ambulanță. Mi s-a prelevat testul și în două zile a venit confirmarea că sunt pozitiv. Nu credeam că sunt pozitiv la început. Am chemat ambulanța ca să îmi liniștesc părinții.

Tratamentul l-am început în data de 6 aprilie. În momentul în care am început să iau tratamentul situația mea s-a agravat. Nu știu dacă a fost un efect advers al tratamentului sau o evoluție firească a bolii. Mi-am pierdut gustul, mirosul, am avut frisoane, am transpirat atât de abundent încât a trebuit să schimb 3-4 pijamale pe zi/noapte. Au început niște dureri musculare foarte puternice. Un alt efect advers al tratamentului este o indispoziție stomacală severă. Am avut 15 zile de tratament. Boala a debutat în data de 4 aprilie și am fost declarat vindecat în 21 aprilie”, povestește Andrei Ando, în cadrul emisiunii „România te privește”, de pe Look Plus.

Foto: Facebook-Andrei Ando

Te-ar putea interesa si

Comenteaza