Detalii despre contractul lui Edi Iordănescu la CFR Cluj. Bilaşco: “Trebuie să aibă continuitate”

by Oana Spiru

Edi Iordănescu a semnat un contract cu CFR Cluj până în vara anului 2022, iar obiectivul imediat este câştigarea unui nou titlu în Liga 1. Directorul sportiv al clujenilor, Marius Bilaşco, a declarat, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, că Iordănescu va avea timpul necesar pentru a-şi pune în practică strategia.

Edi Iordănescu a mai fost antrenor la CFR Cluj în vara anului 2018, pentru doar două luni. A câştigat Supercupa României (1-0 cu Universitatea Craiova), însă a pierdut meciul de la Cluj cu Malmo, în preliminariile Ligii Campionilor.

După ce a plecat de la CFR Cluj, Edi Iordănescu a antrenat la Gaz Metan Mediaş. În cariera de antrenor, a mai pregătit echipele ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, ŢSKA Sofia şi Astra Giurgiu.

“Contractul e mai mult decât până la finalul acestui sezon. Nu poţi să semnezi pe o perioadă scurtă, nu te duci la un club oarecare. Antrenorul trebuie să aibă continuitate, pentru a putea să-şi pună în practică filozofia şi strategia pentru viitorul echipei. Contează foarte mult să ai rezultate, bineînţeles.

E clar că pornim cu şansa a doua cu Young Boys, joacă acasă, au şi varianta egalului. Dar atât timp cât avem şanse, nu putem să dăm cu piciorul la aşa ceva. Deac, Vinicius şi Hoban vor reveni.

Probabil că în iarnă vor fi transferuri. E posibil să fie schimbări”, a spus Marius Bilaşco la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza