De Ziua Copilului, adolescenții vor avea prioritate într-un centru de vaccinare dintr-o localitate clujeană. Imunizarea se va face cu Pfizer

by admin

Centrul de vaccinare din comuna Gilău va oferi prioritate în data de 1 iunie, de Ziua Copilului, pentru adolescenții cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani dornici de imunizare. Primăria îi îndeamnă pe aceștia sau pe părinți să anunțe școala sau centrul de vaccinare până miercuri, 26 mai, ora 10:00, pentru a se putea comanda dozele necesare.

“1 Iunie este ziua copiilor, dar și ziua vaccinării anti-covid a tinerilor. Adolescenții între 16 și 18 ani vor avea prioritate, marți, la centrul de vaccinare Gilău. Tinerii din Gilău sunt educați, cu siguranță că ei înțeleg avantajele vaccinării și se vor prezenta în număr mare.

Pe fondul imunizării a peste 3.000 de persoane din comună, rata de infectare a coborât astăzi sub 1 și am revenit în scenariul verde privind educația. Este și aceasta o dovadă a spiritului civic ridicat al gilăuanilor, pentru care le mulțumesc din suflet.

Rugămintea este ca fie elevii care doresc să se imunizeze, fie părinții lor să anunțe școala sau centrul de vaccinare (la numerele de telefon 0742 130 436 ori 0790 282 873) până miercuri, la ora 10, pentru a se putea comanda dozele necesare. Serul care urmează să fie utilizat este Pfizer BioNTech”, a transmis primarul comunei Gilău, Gelu Topan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza