Dan Petrescu critică echipa națională înaintea meciurilor din Liga Națiunilor:” Am ajuns vai de noi!”

by Christian Suciu

Antrenorul lui CFR Cluj Dan Petrescu s-a arătat dezamăgit de evoluțiile recente ale echipei naționale de fotbal a României înaintea dublei manșe din UEFA Nations League cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina. ”Bursucul” consideră că mai mulți factori, și doar antrenorii de pe banca naționalei sunt vinovați pentru situația în care se află Echipa Națională în prezent.

” Asta e situația fotbalului românesc, n-au nicio vină antrenorii, au fost toți pe acolo, iar rezultatele sunt aceleași. Toată lumea e de vină, nu numai antrenorii. E clar că nu suntem bine, dar la un moment dat trebuie să facem pasul spre unde eram odată. Deocamdată, suntem unde suntem. Eu și generația mea nu suntem băgați în seamă si apreciați. E clar că acum nu suntem bine. E cel mai ușor să dai în antrenor!

Mergem toți pe tobogan, am ajuns vai de noi!Când apare unul ca mine care muncește pentru România sau ca Hagi dau toți în el. Ne-au luat-o țările vecine înainte, ăsta e adevărul.” a declarat Dan Petrescu pentru Orange Sport.

După 4 meciuri disputate România este ultima din grupă adunând o singură victorie și 3 înfrângeri iar mandatul selecționerului Edward Iordănescu ar putea ajunge la final dacă echipa nu obține rezultate deși acesta susține că are suportul Federației Române de Fotbal pe termen lung.

”Suport am simţit aproape necondiţionat. Cei din conducere au analizat munca mea zi de zi şi am fost asigurat că sunt foarte mulţumiți în sensul ăsta, însă ne lipsesc rezultatele! Mai mult decât atât, am fost asigurat că se doreşte o colaborare pe termen mediu-lung şi asta mă bucură pentru că îmi dă şi mai multă putere de muncă. Dar, în final, e necesar să trecem așa cum trebuie peste aceste două jocuri, să tragem din nou o linie, săfacem o nouă analiză și după aceea vedem!” a declarat selecționerul Echipei Naționale de Fotbal a României, Edi Iordănescu într-o intervenție la Antena Sport.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Dorin 25/09/2022 - 10:01

Naționala trebuie să știe elementele de bază ale fotbalului:
1.ca să dai gol trebuie sa tragi pe poarta și nu sa dai tare dar pe langa.
2.sa ai caracter de luptător
3.sa nu întorci spatele când ești în zid și să eviți blocarea mingii că sa nu te lovești
4.sa joci fotbal nu sa tragi de timp pentru că ai neșansa sa pierzi
5.sa fii tehnic,să știi cum se dă în minge/vole,spit,cu latul, călcâiul,11 metri/ și când să folosești aceste tehnici.
6.sa știi să driblezi,7.sa nu dai veșnic mingea în spate.Adversarul este in fața!

Raspunde

Comenteaza