Dan Petrescu continuă să întărească lotul la CFR Cluj! După Bauza și Baeten, clujenii au pus ochii pe un nou atacant

by Christian Suciu

CFR Cluj continuă campania de achiziții din această vară după aducerea duo-ului strainer de la FCU Craiova, Juan Bauza și William Baeten, sub formă de împrumut de la formația retrogradată la finalul acestui sezon. După venirea celor doi mijlocași, Dan Petrescu se află în căutarea unui nou atacant pentru a întări compartimentul ofensiv.

”Mi-am dat acordul pentru ca Bauza şi Baeten să meargă la CFR Cluj. Vor fi împrumutați pentru un an. M-am înțeles cu Nelu Varga şi cu Dan Petrescu. Există şi alte clauze în contract, şi de transfer definitiv, dar e prematur să vorbim. Fotbaliştii trebuie să se înțeleagă cu CFR Cluj şi totul se va semna.”, a declarat patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu potrivit GSP.

Potivit iAMSport, ținta clujenilor pentru postul de atacant este Kalifa Coulibaly, un atacant din Mali în vârstă de 32 de ani ce a evoluat în ultimul sezon în Ligue 2 marcând 12 goluri în 30 de meciuri pentru formația  Quevilly – Rouen Métropole.

În sezonul trecut, formația din Gruia s-a bazat numai pe internaționalul Daniel Bîrligea și pe nigerianul Philip Otele, cei doi marcând împreună 33 de goluri pentru vicecampioana României.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza