Damjan Djokovic a plecat oficial de la CFR Cluj! Croatul va fi noul noul jucător al echipei antrenate de Marius Șumudică

by admin

După ce a cucerit trei titluri de campion și o Supercupă a României, Damjan Djokovic s-a despărțit de clubul din Gruia. Fotbalistul plecat în Turcia de câteva zile, a semnat oficial cu echipa antrenată de Marius Șumudică, Çaykur Rizespor.

“Clubul CFR 1907 Cluj și formația Çaykur Rizespor din prima ligă turcă au ajuns la o înțelegere privind transferul definitiv al lui Damjan Djoković! Mijlocașul croat a îmbrăcat pentru prima oară tricoul vișiniu în sezonul 2013-14. Cu o vastă experiență la formații din Italia, Franța, Germania sau țara natală, Damjan a revenit în Gruia în septembrie 2017, fiind unul dintre protagoniștii parcursului memorabil din ultimii ani al clubului nostru. Damjan Djoković pleacă în Turcia după ce a cucerit trei titluri de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20), respectiv o Supercupă a României (2018), având totodată evoluții remarcabile în cupele europene pentru echipa noastră.

Mulțumim, Damjan Djoković, pentru munca depusă în tricoul vișiniu și mult succes mai departe în carieră!”, au postat cei din conducerea clubului CFR Cluj pe site-ul oficial.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza