Da, se poate! Primul concert cu mai puțin de 100 de persoane se va desfășura în Cluj. Vezi când va avea loc

by admin

Astăzi, 25 ianuarie, Filarmonica de Stat „Transilvania” organizează primul concert al anului după o perioadă îndelungată de timp. Concertul se va desfășura cu publicul, aproximativ 80 de locuri fiind disponibile din cauza situației epidemiologice actuale. Evenimentul va avea loc la Teatrul Național „Aureliu Manea” din Turda, începând cu ora 19:00.

Primul concert cu publicul din ultimele luni este organizat în colaborare cu Primăria municipiului Turda și Casa de Cultură din Turda:

“Vom avea primul concert cu public din ultimele luni. Nu în Cluj, că nu ne permit condițiile, dar ne permit în Turda. Și, până la urmă, fiind tot în județ, și publicul din Turda este tot publicul nostru. Suntem foarte foarte bucuroși de această oportunitate de a ne întâlni cu o mică parte din voi, în Teatrul Național Aureliu Mane Turda cu ocazia acestui eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda și Casa de Cultură Turda. Participarea este posibilă doar pe baza invitațiilor distribuite de partenerii noștri. Vor fi aproximativ 80 de participanți, dar ce mulți par pe lângă o sală goală!”, au postat cei din conducerea filarmonicii pe pagina uneia dintre rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza