Cum poți să arăți perfect în costum de baie? Andreea Monteiro lansează un nou program de antrenamente și dietă pentru femei

by Cristina Mihaila

A început sezonul estival și curând începe și perioada vacanțelor și a concediilor. Este și perioada din an în care preocuparea femeilor pentru aspectul fizic se accentuează. În topuri decoltate, rochii vaporoase și fustițe scurte, cu atât mai mult în costum de baie, orice depunere de grăsime sau urmă de celulită devine mult mai vizibilă. Cum scăpăm rapid de ele, într-un mod sănătos? Andreea Monteiro, trainer de fitnnes si nutriție, a lansat un program special pentru femeile care își doresc un corp suplu și armonios, bazaându-se pe 3 principii: dietă, antrenament și motivație.

“Summer Body este un program special adresat femeii moderne, puternice, care trebuie să fie un model pentru întreaga familie. Se desfășoară pe durata a 3 luni, cu înscrieri la fiecare început de lună și la jumătatea lunii. Programul iese în evidență prin dieta diversificată de sezon, cu rețete ușoare și rapide. Ca să slăbim nu trebuie neapărat să mâncăm mai puțin, ci trebuie să găsim echilibrul, să ne folosim cât mai mult de alimentele pe care le găsim proaspete în sezon. Iar antrenamentele pun accent pe sculptarea corpului și tonifiere”, ne spune Andreea.

Un alt avantaj al acestui program este dorința Andreei de a crea o comunitate, prin grupuri de suport și spații de feedback ce ajută participantele să socializeze, să se susțină unele pe altele și să se motiveze. În plus, Andreea este mereu implicată, dorința ei fiind aceea de a ajuta femeile să se simtă bine în propriul corp și să facă o schimbare benefică în viața lor. “Ceea ce mă motivează să continui sunt rezultatele, feebackul pe care il primesc de la fete zi de zi. Simt că pot să ajut și asta mă face să continui. Ceea ce e diferit la programul nostru este că se adresează unui anumit tip de public, sunt persoane care chiar știu ce vor, ce își doresc, care vor să facă o schimbare pe termen lung. Rezultatele sunt garantate, dar trebuie să existe perseverență, să asculte sfaturile mele”, mai spune Andreea.

Mai multe despre programul Andreei Summer Body aflați dintr-un interviu marca Sănătate cu Stil. Sâmbătă, de la ora 11.00, la Prima TV.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza