Cum obținem un ten mai luminos, mai puțin încărcat, cu scăderea sebumului și aspect redus al porilor?

by Oana Spiru

Carbon Peel, cunoscut și sub denumirea de Hollywood Peel sau Laser Peel, implică utilizarea unui laser Q-Switched  asociat unei creme peeling pe bază de carbon. Aceasta este potrivită persoanelor cu pori dilatați și exces de sebum, iar efectul este atât pe termen scurt, prin curățare profundă, cât și pe termen lung, prin stimularea sintezei de colagen.

„Procedura reprezinta o curățare în profunzime, în mai mulți pași. Primul pas constă în aplicarea unei creme. Aplicăm această cremă pe care o încălzim cu ajutorul unui laser. Această încălzire favorizează și producția de colagen și, astfel, prin acțiunea tehnică a laserului putem beneficia de reducerea aspectului porilor și o ușoară rejuvenare”, a explicat dr. Anca Ciorogar.

Procedura Carbon Peel poate fi recomandată și persoanelor cu un ten gras, cu o predispoziție acneică. Această procedură se poate efectua și înaintea unui eveniment important pentru a conferi un aspect luminos și uniform al tenului, inclusiv pe timpul verii, dacă folosim fotoprotecție ulterior.

Mai multe detalii despre acest subiect la Sănătate cu Stil, sâmbătă, de la ora 11, la Prima Tv.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza