Cristi Balaj, propus la o rivală a CFR-ului: “Este compatibil cu patronul”

by Bianca Baraboi

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timişoara, a urmărit cu atenţie schimbările care au avut loc de-a lungul acestui sezon la echipele din Superliga şi a propus două nume pentru postul de preşedinte la Rapid, acolo unde este un haos total.

Dani Coman a fost primul preşedinte propus de Marian Iancu în Giuleşti, după care acesta a venit cu o sugestie inedită.

Cristi Balaj, care a demisionat din funcţia de preşedinte al celor de la CFR Cluj, este văzut de fostul patron ca fiind potrivit pentru Rapid, prin prisma faptului că prin munca depusă, este foarte clar că poate aduce performanţă la Rapid.

„Raportat la obiectivele clubului, care vor fi aceleaşi la anul, participarea în play-off cu ţintă spre cupele europene, poate şi un trofeu, un conducător de club, care a mai făcut aşa ceva în viaţa lui. Nu sunt adeptul unor calificări la locul de muncă. E nevoie de conducători care au construit echipe, care au câştigat campionate, care au condus echipe şi ştiu despre ce e vorba, iar azi sunt posibilităţi. 

Un Coman, care nu este încă stabilit unde merge mai departe, după plecarea de la Hermannstadt, este Balaj, care poate să fie un conducător de club compatibil cu Şucu.

Şucu asumându-şi conducerea de data asta completă a clubului, şi-a luat atribuţiile astea în primire, chiar dacă nu cunoaşte foarte mult fotbal sau nu înţelege despre ce este vorba în detaliu, că vine dintr-un alt domeniu.

Iată că se fac doi ani de când participă în competiţie, de când a început să investească serios, din iarna asta, şi sper să continue şi în vară, iar eu cred că Balaj ar fi un conducător. 

Balaj, în calitate de conducător la CFR Cluj, eu spun că a arătat o conduită profesională compatibilă cu performanţa”, a declarat Marian Iancu, pentru Orangesport.ro

sursa: Prima Sport

Te-ar putea interesa si

Comenteaza