Coronavirus. Academia de Muzică suspendă activitățile cu public. Nu și cursurile

by admin

Consiliul de Administrație și Senatul Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” (ANGMD) din Cluj-Napoca a decis suspendarea activităților artistice cu publicul. Activitățile didactice teoretice și practice se vor desfășura normal până la noi reglementări.

Hotărârea privind Situații speciale de urgență a ANGMD are la bază deciziile Consiliului Național pentru Situații Speciale și mai includ faptul că intrarea în incinta ANMGD se va face strict pe bază de legitimație.

„Este interzis cu desăvârșire accesul persoanelor străine în instituție fără înștiințarea conducerii instituției”, precizează aceștia. De asemenea, studenților cazați în căminul de pe str. Albac nr. 21 li se impun regui precum interzicerea accesului persoanelor străine în cămin, precum și a „studenților care au călătorit în afara țării în zone sau țări declarate cu focare de infecție cu virusul COVID-19 fără a fi anunțat în prealabil ANMGD, medicul de familie și TelVerde 0800 800 358”

„Cadrele didactice ale ANMGD vor restrânge pe cât posibil interacțiunea fizică cu studenții în perioada 10.03.2020 – 31.03.2020. Activitatea administrativă în ANMGD urmează a se derula în continuare, cu evitarea cât mai mult a contactului fizic și utilizarea preponderentă a tehnologiilor digitale. Această Decizie se aplică începând de azi, 10.03.2020, până la data de 31.03.2020, în concordanță cu deciziile legale în vigoare”, au mai recizat oficialii ANGMD.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza