Concert extraordinar de Anul Nou, la Filarmonica de Stat Transilvania

by Oana Spiru

Pentru a marca finalul anului 2023, într-o manieră specifică instituției muzicale clujene, de înalt profesionalism și calitate a actului artistic, Filarmonica de Stat „Transilvania” invită publicul sâmbătă, 30 decembrie 2023, ora 20.00, la Colegiul Academic, la concertul extraordinar de Anul Nou.

Iar, pentru toți aceia care nu au reușit să achiziționeze bilete pentru acest concert, reprezentanții Filarmonicii clujene deschid porțile „laboratorului” muzical invitându-i pe melomani la o repetiție cu public, o avanpremieră a concertului din penultima seară a anului 2023, sâmbătă dimineața, cu începere de la ora 11.00, tot la Colegiul Academic.

La pupitrul Orchestrei Filarmonicii de Stat „Transilvania” se va găsi Theo Wolters care va face să răsune pe scena din Auditorium Maximum o serie de lucrări celebre aparținând repertoriului specific vienez, precum Johann Strauss, fiul – Marş egiptean, Polca Éljen a Magyar, Kaiser-Walzer, Polca Stadt und Land, Wiener Bonbons, Unter Donner und Blitz și An der schönen blauen Donau alături de lucrări semnate de Otto Nicolai sau Antonín Dvořák.

Biletele se pot achiziționa online de pe entertix.ro – pentru repetiția cu public din data de 30 decembrie 2023, ora 11.00, Colegiul Academic – https://bit.ly/4ao1vRb sau de pe myticket.ro. Acestea se pot cumpăra și de la Agenția de Bilete a Filarmonicii (Piața Lucian Blaga nr. 1-3, tel. 0756-048.318) sau cu o oră înainte de începerea repetiției, direct de la locul acesteia, în limita locurilor disponibile.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza