Clujenii, scoși din sărite de șoferii care parchează pe trotuar

by Oana Spiru

Clujenii îți expun nemulțumirile și în noul an. Aceștia scriu zilinic pe My Cluj zeci de reclamații din toate categoriile. În ultimele două zile, cele mai multe plângeri se referă la mașinile care sunt parcate pe trotuar și blochează accesul pietonilor.

Parcarea mașinilor care blochează accesul în scările de bloc și blocarea trotuarelor se pare că i-a scos din sărite pe clujeni.

Mai jos, o parte din reclamațiile clujenilor pe această temă:

„Aceeași mașina este parcată de aproape o săptămână pe trotuar în intersecție. Blocheaza tot trotuarul din spatele Univ Dimitre Cantemir pe Vaida Voevod 12”

„Intersectia Blv. N. Ttitulescu cu str. Ariesului și trotuarele adiacente tapitate cu masini. Vizibilitate zero. Vesinca problema”

„Din pacate trotuarul nou extins de pe traian mosoiu e in mod regulat ocupat de masini”

„Pe strada Parâng, între Parâng nr. 5 și Parâng nr. 10, sunt permanent parcate neregulamentar autoturisme, blocând un sens de mers, la urcare, în condițiile în care este linie continuă și conducătorii auto care circulă sunt obligați să calce continua din cauza mașinilor parcate neregulamentar (de obicei cu numere de înmatriculare de alte județe)”

Totodată, aceștia se plând și de lipsa căldurii din mijloacele de transport în comun.

„Revin la dvs cu o alta sesizare în legătură cu căldura din tramvaie: asta e un alt tramvai vechi care nu are căldură, în condițiile în care afară sunt -7 grade; singura diferență între tramvai și afară e ca nu bate vântul în tramvai. Acum nu puteți să îmi spuneți că e defectă căldura, fiindca ar însemna că nu vă faceți întreținerea bine. Sunt curios care este astăzi motivul”, scrie un clujean pe My Cluj.

De asemenea, cetățenii se plâng că sunt autobuze în care nu funcționează semnalul sonor privind denumirea statiilor.

„Am călătorit cu autobuzul nr 27 în data de 19.01.2021 ora 13:30 și reclam că nu funcționeaza sistemul de căldură, în interior fiind foarte frig. De asemenea, nu funcționează nici semnalul sonor privind denumirea statiilor unde urmează să oprească autobuzul. Reclam că geamurile era murdare pe exteriorul și în interiorul autobuzului. Subsemnatul doresc să semnalez că conducătorul auto nu purta mască și strănuta fiind frig în interiorul”, mai spune un clujean.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

LINIA continuă 21/01/2021 - 00:30

Poate fi acesta un semnal ce arată că organe opulente zise miliții corupte trec zilnic cu vederea încălcări pe legea circulației la turisme ce fac garaje pe trotuare ?

Raspunde

Comenteaza