CFR Cluj, trei meciuri în nouă zile! A fost stabilit programul partidelor pentru titlu. Vezi când au fost reprogramate Astra – Craiova și FCSB – CFR

by admin

Liga Profesionistă de Fotbal a definitivat programul meciurilor în care sunt implicate Universitatea Craiova şi CFR Cluj, cele două pretendente la râvnitul trofeu. Astfel, CFR – FC Botoşani se joacă duminică, 26 iulie, iar echipa lui Dan Petrescu va juca ultimele trei partide într-un interval de doar nouă zile. În ciuda cazurilor de coronavirus de la echipa din Cluj, care a pierdut nu mai puţin de şapte jucători, meciul cu FC Botoşani, din weekend, a fost programat duminică, 26 iulie, de la ora 21:00, live pe Look Plus.

În acelaşi timp, meciul dintre Astra şi Universitatea Craiova a fost programat miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30, live pe Look Plus. Apoi, joi, 30 iulie, de la ora 21:45, tot pe Look Plus, e programată restanţa dintre FCSB şi CFR Cluj, urmând ca partida, probabil decisivă pentru titlu, dintre Craiova şi CFR să se joace fie pe 2, fie pe 3 august, ultima dată la care FRF mai poate comunica la UEFA echipele calificate în cupele europene.

CFR, în misiune aproape imposibilă. Trei victorii în nouă zile pentru titlul visat!

În timp ce Universitatea Craiova va avea o pauză de zece zile între meciul câştigat la Botoşani, 2-0 pe 19 iulie, şi partida cu Astra, de pe 30 iulie, CFR Cluj va face o pauză de 13 zile între succesul cu Gaz Metan, 2-0 pe 13 iulie, şi meciul din Gruia cu echipa lui Croitoru, de pe 29 iulie. Iar situaţia devine şi mai complicată pentru „bursucul”, cel care va trebui să se descurce fără o parte dintre jucători, să recupereze patru puncte faţă de Craiova şi să câştige cele trei meciuri, cu Botoşani, FCSB şi Craiova, programate într-un interval de cel mult nouă zile.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza