CFR Cluj rămâne aproape de FCSB. Campioana României, victorie fără probleme cu Hermannstadt

by admin

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a 18-a din Liga 1. Pentru CFR  au marcat Chipciu ’37, Debeljuh ’51 şi Rondon ’81, în timp ce pentru Hermannstadt a punctat Romario ’33.

CFR Cluj a început tare partida de la Mediaș și a avut o șansă importantă de a deschide scorul chiar în primul minut, însă șutul lui Valentin Costache a trecut pe lângă poarta apărată de Cristiano. Jocul s-a echilibrat imediat, iar Hermannstadt a reușit să dea lovitura în minutul 33, atunci când Romario Pires a deschis scorul. Doar patru minute au reușit gazdele să se bucure, până în momentul în care Alex Chipciu a reușit să restabilească egalitatea, servit excelent în interiorul careului de Ciprian Deac. Pentru Chipciu acesta a fost primul gol înscris în Liga 1 după o pauză de 5 ani.

Începutul reprizei secunde a aparținut din nou oaspeților. În minutul 51, Camora a centrat perfect pentru Gabriel Debeljuh, care a marcat pentru 2-1. Formația lui Liviu Ciobotariu a cedat tot mai mult teren, iar oaspeții au reușit să-și creeze din ce în ce mai multe ocazii la poarta apărată de Cristiano. CFR a ratat două ocazii de a închide cât mai rapid partida, atunci când Cristiano a respins în primă fază șutul lui Păun, ca mai apoi să reușească o intervenție miraculoasă la șutul plasat din afara careului a lui Ciprian Deac. Formația lui Edi Iordănescu a izbutit în cele din urmă să puncteze pentru 3-1 în minutul 81, prin Mario Rondon, care a stabilit și scorul final.

CFR Cluj s-a impus în fața lui Hermannstadt și a revenit la un punct (40) în spatele liderului FCSB (41). De partea cealaltă, formația antrenată de Liviu Ciobotariu a rămas pe locul 14, cu 16 puncte acumulate în 18 runde.

  • FC Hermannstadt: Cristiano – Viera, Dâlbea, I. Stoica – Măţel (Vodă ’77), Addae, Romario Pires, Opruţ  (Issah ’77)- Sîntean –  P. Petrescu, Joalisson (Bagaric ’77). Antrenor: Liviu Ciobotariu
  • CFR Cluj: Sandomierski – Cr. Manea, Ben Youssef, A. Burcă, Camora – C. Deac, Itu (Soares ’46), Ad. Păun (Latovlevici ’88)- Chipciu (Luis Aurelio ’74), Debeljuh (Rondon ’74), V. Costache.  Antrenor: Edi Iordănescu 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza