CFR Cluj pune la dispoziția fanilor, teste rapid Covid-19, la stadion, înaintea meciului din Champions League. Cât costă un test antigen

by Cezar Leizeriuc

Pentru a aduna cât mai mulți oameni în tribunele stadionului din Gruia, dar și în siguranță, conducerea campioanei CFR Cluj a decis să ofere posibilitatea fanilor să facă teste rapide Covid-19, la stadion. Suporterii sunt rugați să vină din timp pentru a putea fi evitată aglomerația înaintea fluierului de start.

Mai exact, fanii care îşi vor lua bilete la meciul cu Lincoln Red Imps vor plăti doar 25 de lei pentru o testare rapidă COVID-19, în loc de 80 de lei (preţul integral). Restul sumei va fi asigurată de CFR Cluj.

Dacă stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” se va umple la capacitatea maximă admisă, conform protoculului sanitar, adică 50%, conducătorii clubului CFR Cluj vor plăti aproximativ 130.000 de euro. Arena din Gruia are o capacitate de 23.500 de locuri.

Meciul CFR Cluj – Lincoln este transmis în direct pe Look Sport+ şi pe www.primaplay.ro, miercuri, 28 iulie, de la ora 20:30.

“Mâine, 28 iulie, începând cu ora 10:00, suporterii noștri vor avea posibilitatea testării Covid-19, în vederea accesului la meciul cu Lincoln Red Imps. Un test rapid antigen costă 25 lei, iar fanii echipei noastre vor primi rezultatul în 15 minute!

Rugăm suporterii să vină CÂT MAI DEVREME posibil la stadion, pentru a evita aglomerația înaintea fluierului de start, existând riscul neplăcut ca fanii care ajung prea târziu să rateze debutul jocului.

ATENȚIE! Inclusiv copiii cu vârsta de 3 ani împliniți sau mai mari AU NEVOIE de documentul medical care să le permită accesul în arenă!”, au transmis reprezentanții clubului din Gruia.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza