Meci nebun la Cluj. CFR face pași greșiți în campionat. Craiova relansează lupta la titlu!

by admin

Universitatea Craiova a reuşit să relanseze lupta la titlu, după victoria din Gruia, scor 2-3, contra celor de la CFR. Feroviarii nu au mai pierdut pe teren propriu de 29 de meciuri.

Oltenii au început tare, iar Koljic a marcat în minutul 9, cu un şut superb din afara careului, care l-a surprins pe Arlauskis. Iar mai apoi Nistor şi acelaşi Koljic au fost aproape de a majora scorul. CFR a revenit în meci şi a început să amenințe poarta lui Pigliacelli, care nu a dat semne de slăbiciune. Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Itu, care a trimis în bara transversală.

A doua repriză a debutat din nou cu Craiova la cârmă, care a dus scorul la 2-0, prin Mihăilă, care a fost servit impecabil de Ivan, după un contraatac ca la carte, defensiva lui Dan Petrescu fiind prinsă pe picior greşit. Totuşi, meciul s-a relansat în doar 9 minute. Deac a micşorat avantajul oltenilor cu un şut imparabil expediat de lângă Bancu. Acelaşi Deac a centrat pentru Vinicius, care a restabilit egalitatea, scor 2-2.

Meciul părea că se întreaptă spre remiză, CFR fiind la cârmă fără să atace consistent, iar craiovenii stăteau mai mult în apărare. Surpriza s-a produs în minutul 89, când Cicăldău l-a ridiculizat pe Camora și a reușit să-l învingă pe Arlauskis cu un șut deviat. Prelungirile nu au mai adus nimic, deşi Traore a avut câteva incursiuni.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza