CFR Cluj, atac furibund la adresa contestatarilor după cazul Covid: „Opriți-vă! Sunteți penibili! Suntem prea puternici! Nu putem fi doborâți atât de ușor!”

by admin

După ce Alexandru Păun, mijlocașul lui CFR Cluj, a fost depistat pozitiv de Covid, derby-ul de aseară contra formației FCSB, a fost amânat. Acest lucru a stârnit numeroase reacții, în special în tabara Craiovei, principala rivală a CFR-ului în lupta la titlu. Oltenii sunt deranjați de faptul că CFR ar putea juca cu FCSB la finalul lui iulie, iar ei sunt obligați să joace cu Botoșani diseară. Sorin Cârțu, președintele Craiovei a acuzat dur deciziile luate de LPF, dar și lipsa de măsuri preventive din tabăra Clujului.

„Eu mi-am susținut punctul de vedere, eu spun că trebuia să se amâne amândouă meciurile. Meciul nostru cu Botoșani trebuia să se joace în aceeași zi când se joacă CFR cu Steaua. Și după mine, ar fi trebuit să se joace săptămâna asta. Nu dezavantaja pe nimeni, chiar și Sepsi, echipă care aseară a jucat, iar Steaua s-a odihnit. (…) Păunule, ce te duci tu cu prietenii tăi la masă? Tu ești fotbalist la CFR Cluj și nu ai voie să faci de astea. Ei sunt dezavantajați cu ce s-a întâmplat cu Păun sau avantajați?”, a declarat Sorin Cârțu la PRO X. 

Atacat din toate părțile, clubul din Gruia a reacționat prin intermediul unui comunicat.

„CFR 1907 Cluj este o familie! O familie care împreună a construit un vestiar al campionilor. Și de această dată, de la patronul clubului până la suporteri, suntem cu toții împreună. Am învățat acest acest lucru prin muncă și perseverență, valori după care ne-am ghidat mereu. Fiind împreună și de această dată, ne este mult mai ușor să luptăm pe două fronturi, împotriva acestui adversar invizibil și totodată pe terenul de joc.

Suntem cu toții alături de Adrian Păun în aceste momente și îi dorim multă sănătate. Vă asigurăm că respectăm toate indicațiile primite din partea autorităților avizate și am suspendat organizarea oricărui fel de antrenament din momentul în care am primit rezultatul pozitiv al lui Adrian Păun.

În schimb, suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului. Acești oameni sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de către animalele de pradă, după ce acestea s-au îndestulat. Din păcate, asemenea persoane care au crescut într-un regim în care minciuna și tupeul au primat în obținerea unor foloase nemeritorii, nu se pot debarasa de aceste obiceiuri.

Acelora dintre ei care încă mai au asemenea metehne, le spunem că acele timpuri au apus și nu fac altceva decât să cadă singuri în derizoriu. Le aducem aminte faptul că atunci când NOI am fost pe primul loc, am spus public în nenumărate rânduri că echipa campioană trebuie decisă pe teren indiferent de situație. Am spus asta pentru ca am știut mereu că tricoul de campion nu poate fi pătat de minciuni, ipocrizie și lașitate! Un tricou de campion va fi mereu prea strâmt pentru asemenea persoane. ADN-ul campionilor NU se formează în birouri prin vorbe, ci prin fapte!

Opriți-vă! Sunteți penibili! Suntem prea puternici! Nu putem fi doborâți atât de ușor! Nu în ultimul rând dorim să mulțumim Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal pentru întreg sprijinul oferit, dar și suporterilor noștri, tuturor cluburilor și persoanelor care ne-au transmis mesaje de susținere și încurajare în aceste momente!”, au transmis cei din conducerea clubului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza