CFR Cluj are de dat bani unui fost jucător. Acesta a avut câștig de cauză la comisii

by Bianca Baraboi

Bogdan Ţîru (30 de ani) a plecat în toamnă de la CFR Cluj şi a ajuns în Polonia, la Warta Poznan.

Fundaşul nu şi-a primit toţi banii de la ardeleni şi a apelat la comisii, care i-au dat câştig de cauză.

”ŢÎRU BOGDAN IONUŢ vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenţii financiare. Admite cererea reclamantului. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante conform acordului dintre părţi.

Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă nepublică în data de 17.04.2024, la sediul LPF”, este comunicatul celor de la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL), potrivit LPF.

Întreaga carieră a lui Ţîru, jucător dorit în trecut şi de Gigi Becali la FCSB, a fost legată de Farul Constanţa. A trecut prin Academia lui Gică Hagi, a fost promovat la echipa mare în 2013 şi, după un împrumut la FC Voluntari, a devenit om de bază în echipa “Regelui”, purtând şi banderola de căpitan. După ce a câştigat titlul, Cupa şi Supercupa României, Hagi l-a vândut pe Ţîru în februarie 2020 la Jagellonia, contra sumei de 600.000 de euro.

Fundaşul de 29 de ani a câştigat Campionatul României în 2017, Cupa şi Supercupa României în 2019 alături de echipa de la malul mării, iar la 22 de ani a bifat prima sa convocare pentru echipa naţională mare a României.

sursa: Prima Sport

Te-ar putea interesa si

Comenteaza