CFR Cluj a primit o lovitură Comisiei de Recurs a FRF! E obligată să-și plătească datoriile față de un fost jucător

by Christian Suciu

Comisia de recurs a Federației Române de Fotbal i-a dat câștig de cauză lui Alex Chipciu în procesul său cu CFR Cluj și o obligă pe Campioana României să- plătească fotului său jucător toate restanțele salariale. Clubul clujean ar putea ataca la TAS decizia Comisiei de Disciplină.

” CHIPCIU MIHAIȚĂ ALEXANDRU vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenții financiare – Admite recursul. Modifică în tot Hotărârea CNSL nr. 151/12.10.2022. Admite cererea de chemare în judecată formulată de Chipciu Mihăiță Alexandru împotriva FC CFR 1907 Cluj SA.

Obligă FC CFR 1907 Cluj SA la plata către jucătorul Chipciu Mihăiță a diferenței de plată conform acordului de încetare, precum și a taxei de procedură în recurs.

Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 26.01.2023, în ședință nepublică, la sediul LPF” se arată în comunicatul Comisiei de Recurs.

Salariul lui Chipciu la CFR Cluj a fost unul dintre cele mai mari din România la aceea vreme, nu m ai puțin de 30 de mii de euro pe lună a încasat actualul jucător al Universității Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza