CFR Cluj a câștigat în deplasare cu Hermannstadt și se apropie la 4 puncte de liderul clasamentului

by Christian Suciu

CFR Cluj a obținut victoria în meciul disputat ieri la Mediaș în fața lui FC Hermannstadt cu un scor final 3-2 în favoarea feroviarilor. Fostul jucător al CFR-ului, Daniel Paraschiv a reușit să marcheze în poarta Campioanei României însă golurile lui Janga și Malele au adus victoria pentru clujeni.

Clujenii au început în forță cu două goluri marcate cu capul de Rangelo Janga în prima jumătate de ora a confruntării și au ratat ocazia de a face 3-0 după ce al treilea gol al atacantului din Curacao a fost anulat pentru Ofsaid. Sibienii s-au trezit pe finalul reprizei și au redus din diferență prin golgheterul Daniel Paraschiv și i-au egalat pe clujeni în repriza secundă prin golul lui Oroian. Tabela nu a rămas înghețată pentru mult timp iar atacantul elvețian al CFR-ului Cephas Malele a marcat decisiv pentru clujeni în minutul 73.

CFR-ul s-a apropiat la 4 puncte de liderul campionatului, Farul Constanța, însă rămâne în continuare cu un meci în restanță față de echipa lui Gică Hagi.

Directorul sportiv al CFR-ului, Marius Bilașco, a analizat jocul prestat și a oferit totodată o calraificare privind situația care a dus la transferul definit al lui Daniel Paraschiv.

”Am suferit puţin, am avut aşa un control al meciului, parcă totul decurgea aşa bine, am făcut o greşeală, apoi lucrurile au luat altă întorsătură. E greu să facem lucrurile mereu bine şi să nu facem paşi greşiţi.

E bine că am câştigat, mai rău era dacă făceam greşeli şi pierdeam. În comparaţie cu meciul de la Mioveni au fost mai multe soluţii ofensivă, schimbările chiar au făcut diferenţa şi asta arată forţa echipei, pentru că o bancă puternică întotdeauna va avea rezultate.
 
(n.r. despre plecarea lui Paraschiv) El a fost un jucător împrumutat în primă fază la Voluntari, apoi a ajuns la Hermannstadt, era în acel moment foarte greu să joace la noi, apoi a mers împrumut. Cei de la Hermannstadt şi l-au dorit foarte mult şi a fost cedat. A fost foarte puţin la noi, în cantonamentul de vară, nu a fost Petrescu atunci antrenor. Fiind greu să joace atunci, fiind venit din Liga 2, cred că era un traseu normal.

La noi erau şanse mici să prindă minute. La noi toată lumea a fost implicată în luarea deciziei, nu a fost o persoană anume, nu putem da vina pe cineva pentru că l-am pierdut, a fost o decizie poate cea mai bună atunci. Era o decizie de transfer.” a declarat în urma partidei oficialul clujenilor.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza