Ce poți face în Cluj de Revelion. Vezi ce spun autoritățile

by Oana Spiru

Revelionul din acest an va fi celebrat de români cu restricții, fiind în vigoare aceleași reguli ca până acum, cea mai importantă în acest sens fiind circulația după ora 23:00 doar cu motiv întemeiat.

Cu toate acestea putem ieși din casă respectând regulile impuse de autorități. În data de 31 decembrie, la Pârtia Mărișel se va organiza „Un altfel de Revelion”. Evenimentul va începe la ora 13 și se va încheia la ora 21. Conform organizatorilor, cei dornici de a petrece ultima zi din an la pârtie se vor putea distra pe acorduri muzicale mixate de DJ și vor putea gusta preparate delicioase.

Chiar dacă trăim vremuri atipice, în noaptea de Revelion nu vor lipsi artificiiloe. În Turda, de la ora 23.50 se vor lansa focuri de artificii în două locații din oraș: pe platoul din fața Primăriei și în Parcul Teilor. Având în vedere contextul pandemic în care ne aflăm, artificiile vor putea fi admirate doar de la fereastră sau balcon, deoarece ieșirea din case nu este permisă mai târziu de ora 23:00.

„Toate aceste masuri au rolul de a proteja sănătatea oamenilor, de a proteja sănătatea celor dragi lor”, transmite IPJ Cluj.

Măsurile transmise de autorități:

  • Sunt interzise reuniunile organizate in spații închise sau deschise, publice sau private;
  • se interzice organizarea de evenimente private in spații închise sau deschise;
    -sunt interzise petrecerile private organizate
  • este interzisă circulația persoanelor in afara locuinței in intervalul 23:00-06:00, cu unele excepții;
  • activitatea cu publicul a operatorilor economici este permisă in intervalul 06:00 – 23:00

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

Gututenstain 31/12/2020 - 08:58

SA FUGI DIN ACEST ORAS PLIN DE PROSTI.

Raspunde
Cihodaru 31/12/2020 - 17:36

Draga domnule .De ce jignesti gratuit clujenii ? Ce ti-am facut noi ?Acum sincer .Cu ce ti-au greșit clujenii ? Nu iti place pleaca din Cluj. Dar nu mai jignii oamenii care nu au nici o vina da ? In locul tau mi-as cere public scuze .E grav ce ai scris .

Cu Stima

Cihodaru Catalina – Cluj

Raspunde
Cihodaru 31/12/2020 - 17:29

Domnule Gututenstain cum iti permiți să vorbești asa la adresa clujenilor ? De ce ne faci prosti ? De ce jignesti gratuit ? Nu toți sîntem prosti da ? Nu iti place clujul poti pleca .Nu te tine nimeni de mineca .Nu ne mai tot jignii .Si doi sint acuzații grave cînd spui despre niște oameni ca sint prosti .Ce ar fi sa iti ceri scuze public fata de clujeni ?

Cu Stima

Cihodaru Catalina- Cluj

Raspunde

Comenteaza