Câmpia Turzii a intrat în scenariul verde! Restaurantele, cafenelele, cinematografele și sălile de spectacol vor fi deschise la o capacitate de 50%

by admin

Municipiul Câmpia Turzii iese din scenariul galben și intră în scenariul verde în urma Hotărârii nr. 4/2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, începând de astăzi, 27 ianuarie 2021. Rata de incidență a cazurilor COVID-19 este de 0.65/1000 de locuitori. Conducerea primăriei municipiului consideră că acest lucru ar fi fost imposibil fără implicarea câtorva entități, printre care Spitalul „Dr. Cornel IGNA”, Poliția Municipiului Câmpia Turzii, Poliția Locală Câmpia Turzii, dar și a cetățenilor care prin responsabilitatea de care au dat dovadă au reușit să depășească momentele grele. Odată cu intrarea în scenariul verde, la Câmpia Turzii se aplică, printre altele, următoarele măsuri:

-Activitatea cinematografelor, a instituțiilor de concerte și/sau spectacole, va fi permisă în capacitate de 50%;

-Va fi permisă activitatea la interior, în cafenele și restaurante, în capacitate de 50%;

– Se permite organizarea de spectacole în aer liber, cu participarea a maximum 300 de persoane, pe scaune, cu o distanță de minim 2 m între acestea: “Această relaxare a restricțiilor nu reprezintă nicio ignorare a virusului și niciun îndemn spre iresponsabilitate. Pentru a nu anula eforturile autorităților și toată lupta care s-a dus până astăzi cu această pandemie, suntem obligați ca – în continuare – să aplicăm măsurile de prevenire. Spălați-vă cât mai des pe mâini, purtați mască de protecție în spațiile publice deschise și închise, dezinfectați-vă mâinile, evitați plățile cu bani cash și FIȚI RESPONSABILI!”, le-a transmis cetățenilor, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan.

Sursa foto: campiaturzii.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza