Câine furat! Există suspiciuni că ar fi ajuns pe masa unor vietnamezi stabiliți la Cluj

by admin

La sfârșitul săptămânii trecute, câinele unui paznic de la Castelul Rakoczi Banffy din Gilău a dispărut. Cățelul era legat în curtea castelului, iar proprietarul a găsit urme de sânge care duceau spre halele în care sunt cazați mai mulți vietnamezii, scrie ziarulclujean.ro.

În frigiderul vietnamezilor a fost găsită carne, dar nu se știe specia animală de la care provine. Conform IPJ Cluj, carnea a fost dusă la USAMV pentru verificare, însă momentan nu s-a primit un răspuns.

Există suspiciuni că muncitori vietnamezi care lucrează în zonă ar fi furat câinele maidanez pe care apoi l-au omorât și l-au mâncat.

“La data de 22 februarie, în jurul orei 08:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras și probabil ucis un câine de rasă comună care se afla în curtea Castelului Rakoczi Banffy din comuna Gilău.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările pentru stabilirea exactă a stării de fapt, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și uciderea animalelor cu intenție fără drept”, transmite IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Gabriel STOIAN 27/02/2020 - 15:44

Felul intai: supa din Azorel.

Felul doi: friptura din Fetitza.

Raspunde

Comenteaza