Breaking News | După petrecere a venit șocul la CFR Cluj! Edi Iordănesu și-ar fi anunțat plecarea

by admin

Edi Iordănescu a revenit la CFR Cluj pe 4 decembrie 2020 şi a reuşit să câştige titlul în Liga 1, dar şi Supercupa României. Cu toate acestea, antrenorul în vârstă de 42 de ani nu şi-a prelungit contractul cu CFR.

Potrivit GSP şi Fanatik, Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucătorii că va pleca, după petrecerea pentru câştigarea titlului.

Cel mai probabil, Edi Iordănescu va semna cu o echipă din străinătate. 

Alături de antrenor, 12 jucători se află la final de contract cu CFR Cluj şi ar putea părăsi clubul în această vară: Giedrius Arlauskis, Grzegorz Sandomierski, Paulo Vinicius, Iasmin Latovlevici, Mateo Susic, Syam Ben Youssef, Ovidiu Hoban, Mario Rondon, Michael Pereira, Luis Aurelio, Mihai Bordeianu (împrumutat de la Al Qadsiah) şi Cătălin Golofca (împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe).

În plus, fundaşul Andrei Burcă a anunţat că vrea să se transfere în străinătate.

Costel Gâlcă şi Leo Grozavu sunt variante pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu. Grozavu a reuşit o performanţă remarcabilă cu Sepsi Sfântu Gheorghe, care şi-a asigurat locul 4 în Liga 1 şi are şanse mari să joace în Conference League. Cu toate acestea, antrenorul nu şi-a prelungit contractul, scadent în luna iunie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza