Bogdan Pivariu: “Declar RĂZBOI tuturor indivizilor care depozitează ilegal deșeuri în spații verzi!”. Primăria Florești va achiziționa drone

by Cezar Leizeriuc

Primarul comunei Florești este foc și pară pe cei care depozitează ilegal deșeuri în spațiile verzi din comună. Edilul le-a declarat “război” celor care recurg la astfel de fapte și a anunțat că primăria va lua primele măsuri. Se vor achiziționa drone special pentru a putea fi supravegheate mai multe zone din Florești, iar mașinile care vor fi surprinse că transportă gunoi, vor fi confiscate. De asemenea, Bogdan Pivariu îndeamnă floreștenii să sesize primăria dacă sunt martori la astfel de acțiuni.

“Masacrul asupra mediului înconjurator din Florești va lua sfârșit!!!! Declar RAZBOI deschis tuturor indivizilor care depozitează ilegal deșeuri în spații verzi. Masacrul acesta asupra spațiilor verzi din apropierea Someșului poluează pământul, otrăvește plantele și animalele. Nu accept ca în Floreștiul anului 2021, astfel de acte ilicite să mai aibă loc. Ii informez pe acești cetățeni inconștienți, că Primăria Florești montează camere de supraveghere de înaltă rezoluție pentru a îi identifica ușor. Rețeaua de camere are capacitatea să urmărească mașinile în orice colț al Floreștiului s-ar afla.

Vom achiziționa DRONE pentru a survola aceste zone. Vom intensifica și mai mult patrulatul în aceste zone chiar dacă ele se află departe de drumurile publice. Vom CONFISCA toate autoturismele cu care aceste persoane comit aceste fapte regretabile. Vă îndemn și pe voi să ne sesizați de îndată când sunteți martori la astfel de acțiuni, pentru a prinde în flagrant aceste persoane”, a transmis Bogdan Pivariu.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

minciuni gogonate 08/04/2021 - 13:17

Toti “deklară” minciuni, da’ nu fak nimika, unieori câtie un bigbradăr ajunje DE.LEGAT …

Raspunde

Comenteaza