Actele de violență împotriva animalelor continuă! Două pisici au fost decapitate într-un cartier din Cluj-Napoca

by Cezar Leizeriuc

O femeie din Cluj-Napoca a adus la cunoștință faptul că într-o zonă de garaje din cartierul Mănăștur sunt mai multe capete de pisici, înfipte în bețe. După ce au fost alertați, poliţiştii clujeni au deschis un dosar penal şi derulează investigaţii pentru identificarea persoanei în cauză.

“Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, prevăzută de Legea 205/2004 privind protecția animalelor. Cercetările au fost demarate în cursul zilei, urmare a unei sesizări telefonice prin care polițiștii au fost anunțați de către o persoană domiciliată în cartierul Mănăștur, cu privire la faptul că în spatele unui imobil au fost descoperite capetele a două pisici”, a transmis IPJ Cluj.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului reiese că pisicile ar fi fost ucise în urma cu o lună. În continuare sunt desfășurate investigații pentru identificarea autorului.

“Echipaje de polițiști s-au deplasat cu celeritate în zona indicată de apelant, unde au fost efectuate cercetările la fața locului. În baza unei analize preliminare există indicii potrivit cărora decesul celor două pisici ar fi survenit în urmă cu aproximativ o lună. În continuare sunt desfășurate investigații pentru identificarea autorului, administrarea probatoriului și luarea măsurilor legale”, se arată în comunicatul IPJ.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Radu 05/03/2021 - 21:45

Uisti.

Raspunde

Comenteaza