Bazin semi-olimpic inaugurat la o școala din județul Cluj. Este singurul din județ construit la o școala de stat

by Oana Spiru

Comuna Sâncraiu este prima comună din județul Cluj care a construit un bazin de înot.

Piscina are o lungime de 25 de metri și o lățime de 10 metri, este dotată cu vestiare pentru bărbați, femei și persoane cu mobilitate redusă în conformitate cu standardele UE. Proiectul în valore de aproape 750.000 de euro a fost implementat de consiliul local cu finanțare de la Consiliul Județean, din subvenții proprii și din fonduri guvernamentale.

„La invitația directorului Școlii gimnaziale „Ady Endre” Sâncraiu, am participat azi la ceremonia de inaugurare a bazinului semi-olimpic din comuna Sâncraiu, singurul bazin de înot din județ, care a fost construit într-o localitate din mediul rural. L-am felicitat pe domnul primar pentru atenția acordată investițiilor care îmbunătățesc calitatea vieții oamenilor care locuiesc în Sâncraiu și care le permită elevilor, dar și celorlalți locuitori ai comunei să participe la activități sportive. În același timp, investiția va spori potențialul turistic al localității, comuna Sâncraiu fiind un reper important pe harta turistică a zonei, vizitată de numeroși turiști, în special din străinătate, care sunt atrași de calitatea serviciilor oferite de pensiunile agroturistice cu specific local”, transmite inspectorul general școlar Cluj, Marinela Marc.

La eveniment au participat domnul vicepremier Kelemen Hunor, domnul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan, parlamentari clujeni, primari din zonă, elevi și cadre didactice.

Te-ar putea interesa si

4 comentarii

Cobârzan Viorica 16/03/2021 - 11:05

Felicitari, domnului primar! Un exemplu de urmat si de alti primari.

Raspunde
Jivenși Toduț 16/03/2021 - 16:36

Sincer, mă întreb, oare comunei Sancraiu doar piscina semiolimpică(!)îi lipsea ? In rest are tot ce-i trebuie ?!
Sigur sigur ?!?!

Raspunde
Stefan 11/04/2021 - 09:36

Cam are. Du-te vezi

Raspunde
Buzas Arpad 16/03/2021 - 21:45

Este greu de crezut? Merită sa va duca curiozitatea până acolo ca să nu mai cârcotati!

Raspunde

Comenteaza