Avocatul Ciprian Păun, la un pas de înec. A fost salvat de un medic aflat în timpul liber

by Cristina Mihaila

Avocatul clujean Ciprian Păun a fost la un pas de moarte după ce a căzut într-un pârâu din județul Bistrița-Năsăud, în apropiere de lacul Colibița. Potrivit ISU Bistrița, acesta a fost scos în stare de inconștiență din apa rece ca gheața de către un cetățean care trecea prin zonă. Din fericire, acesta era medic și i-a acordat imediat primul ajutor.

„Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, în apă. Din fericire, intervenţia promptă a medicului (aflat în zonă, în timpul liber) a fost vitală. Acesta a reuşit, în urma manevrelor aplicate, să scoată bărbatul din stop cardiorespirator, după câteva minute de aplicare a protocolului”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul căzut în pârâu, aflat în stare de hipotermie, a fost preluat conştient de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care l-a stabilizat şi l-a pregătit pentru a fi transportat cu elicopterul la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, transmite Agerpres.

Ciprian Păun a transmis în această dimineața prin intermediul paginii sale de facebook că se simte mai bine, dar se afla sub observația medicilor și are nevoie de câteva zile de liniște pentru recuperare.

”Vă mulțumesc pentru toate mesajele de sprijin! Sunt ok, în Cluj și totul va fi bine. Din păcate nu pot răspunde la toate mesajele, dar sunt bine. Voi reveni individual cu explicații . Avem un corp medical de elită și eu am prieteni de mare nădejde și o familie care au făcut minuni! Acum e nevoie de un pic de liniște, dar voi reveni!”, a scris acesta.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza