Au fost anulate o serie de trenuri care tranzitează județul Cluj. Vezi care sunt acestea

by admin

În județul Cluj au fost anulate șapte trenuri cu scopul restrângerii răspândirii infecției cu Covid-19. Măsurile luate în această perioadă de către companie urmăresc protecția, siguranța, securitatea călătorilor și a personalului propriu.

Trenuri anulate Cluj:

4109 Bistrița Nord – Dej
4134 Sighetu Marmației – Cluj-Napoca
3642 Bratca – Huedin
3643 Huedin – Piatra Craiului
4305 Dej – Cluj-Napoca
4484 Dej – Ilva Mică
4703 Ilva Mică – Cluj-Napoca

CFR Călători a anunțat că va suspenda temporar, în perioada 16-20 martie, cu posibilitate de prelungire, anumite trenuri care aveau drept scop transportul elevilor de la domiciliu la centrele școlare, pe durata suspendării cursurilor de către Ministerul Educației și Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

„CFR Călători monitorizează atent gradul de ocupare a trenurilor în condițiile în care mai multe companii / societăți au anunțat program redus sau munca de la domiciliu pentru angajații lor. În aceste condiții este posibilă suspendarea unor trenuri de navetă. Orice modificare în graficul de circulație al trenurilor va fi anunțată public. În toate situațiile, măsurile de suspendare temporară a unor trenuri vor fi luate astfel încât se se asigure în continuare mobilitatea pasagerilor și să se adapteze cât mai bine cerințelor de trafic pe intervalele orare cele mai solicitate ale unei zile. Măsurile luate în această perioadă de către companie au ca scop restrângerea răspândirii infecției cu Covid-19, protecția, siguranța și securitatea călătorilor și a personalului propriu”, au transmis cei din conducere.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza