Atenție, șoferi! S-a surpat strada din fața Primăriei Cluj-Napoca. Noua GROAPĂ, semnalizată cu jaloane / “Acolo e buricul Clujului”?

by admin

Clujenii sunt nevoiți să circule cu atenție sporită dacă au drum prin fața Primăriei Cluj-Napoca. După ce șoseaua s-a surpat, și-a făcut apariția și noua groapă. Aceasta a fost semnalizată imediat cu două jaloane.

“Aveți grijă! S-a surpat strada în zona Electrica-Memorandumului”, a fost mesajul unui membru de pe grupul Info Trafic Cluj.

Imediat după ce a fost postată fotografia cu noua groapă, au apărut imediat și nemulțumirile. Unii dintre clujeni au taxat municipalitatea, alții au făcut haz de necaz…

“Probabil din cauza lucrărilor de la metrou..”

“Nu ca țin cu Boc…dar duceți-vă la mitici în București sau altundeva!!!!Nimic nu va convine!!! Pe bune…Ca aveți curățenie, luminat public, mijloace de transport în comun, spitale renovate, siguranță pe strazi( noaptea, politie)etc…astea nu le vedeți??? Mutati-va la țară unde totul e perfect!!!”

“Acolo e buricul Clujului?”

“Cred ca e o premiere in lumea intreaga ce se intampla in Cluj… altfel nu va inteleg mirarea asta zici ca numai in Cluj se intampla asa ceva, pe bune acum.”

“Nu-l critic pe Boc dar când vezi că se strică ce au făcut în urmă cu un an și tot drumul (asfaltul) se decopertează,te întrebi de ce se aruncă banii contribuabililor pe apa sâmbetei.E valabil în întrega țară și mai auzim la tv despre “regii” asfaltului.Te miri că sunt comentarii,vina este a noastră a tuturor ,ar trebui trași la răspundere toți care-și bat joc de țara asta”

“Boc. Oraș de 5 stele.”

“A căzut o stea din orașul de “5 stele”

“Ca lucreaza aia dedesubt la metrou”

“S-a topit sarea”

“Mno, asa da ma. Sa nu se mai inunde Cluju. Felicitari conducerii!”

“E gura de aerisire la metrou”, au fost câteva dintre comentariile postate de clujeni.

Sursa foto: Info Trafic Cluj

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

marius 30/07/2021 - 10:58

statia de metro boc cu peronu pe mijloc!!!!!

Raspunde

Comenteaza