Atenție, șoferi! Clujul va fi tranzitat de un transport agabaritic. Vezi care va fi ruta acestuia

by admin

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că în perioada 27.02.2021 – 08.03.2021 se va desfășura un transport care depășește gabaritul standard pe raza județului Cluj. Vehiculul care transportă o construcție metalică va fi însoţit de poliţia rutieră.

Potrivit CNAIR, traseul se va desfășura pe următoarea rută:  Borş II PTF – A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – Aleşd – DN1 – Capuşu Mare – DN1 – A3 – DN1F – Centura Apahida Vâlcele – DN1C – DEJ – DN17 – Bistriţa– DN17 – Vatra Dornei – DN17 – Gura Humorului – DN17 – Varianta de Ocolire Suceava (DN2P) – DN2 – Intersecţie DN2 – DJ207B (Roman).

”Lăţimea maximă a vehicului este 3,40 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depăşiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza