Arhiepiscopia Clujului sprijină elevii defavorizați prin campania: „Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație!”

by admin

În contextul în care lumea este tot mai bulversată de pandemia de coronavirus, unul dintre cei mai importanți factori de care trebuie să avem în vedere este educația. Aceasta trebuie să rămână o prioritate pentru întreaga societate, singura care oferă șansa de a privi cu încredere spre viitorul copiilor și tinerilor din ziua de azi. Pentru a veni în sprijinul elevilor defavorizați care nu au un minim necesar pentru a-și continua pregătirea școlară de acasă, începând din data de 4 mai 2020, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului lansează public apelul pentru campania: „Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație!”.

„Scopul acestei campanii este de a achiziționa tablete pentru copiii din mediile defavorizate din orașele și satele Arhiepiscopiei și este deschisă tuturor celor care doresc să se implice și să își ofere sprijinul. Donațiile pot fi făcute în contul: RO19BTRL01301205P1291806, special deschis la Banca Transilvania pentru acest proiect. După încheierea acestei campanii, în data de 10 iunie 2020, Arhiepiscopii Clujului, în colaborare cu Inspectoratele Școlare din județele Cluj și Bistrița-Năsăud îi vor identifica pe elevii care au mai multă nevoie de acest sprijin și va achiziționa tabletele, care vor fi oferite instituțiilor școlare din comunitățile defavorizate.

Arhiepiscopia adresează mulțumiri celor care vor sprijini campania, în numele elevilor care vor beneficia de pe urma acestei generozități, având convingerea că o binefacere se poate revărsa oricând asupra binefăcătorului, chiar şi aici, pe pământ”, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Clujului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza