Aquapark-ul din Cluj, va putea găzdui 3000 de persoane pe zi în sezonul de vară

by Bianca Baraboi

Vineri, Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism, a discutat despre realizarea Aquapark-ului la Cluj-Napoca, un proiect complex care promite să fie deschis tot timpul anului.

Aquapark-ul ar urma să fie construit pe 5 hectare din carierul Grigorescu (unde a funcționat ștrandul Sun). Va avea două clădiri dar și mai multe bazine (inclusiv pentru copii), spații de joacă și săli de fitness.

„După discuții în comunitate am venit cu propunerea de a realiza acest aquapark pe 5 hectare de teren în Grigorescu”, a spus primarul Emil Boc.

Primarul a mai adăugat că aquapark-ul va avea o capacitate de aproximativ 3.000 de persoane pe zi vara, cu două locuri în care se va putea sta, fiind împărțit astfel: 800 de locuri la interior și 2.200 de persoane afară. Proiectul prevede construcția a două clădiri: una va fi pentru bazinele și activitățile indoor, iar cea de-a doua va fi cea care asigură accesul pe timpul verii. Va fi amenajată și o zonă de familie, cu tobogane, bazin cu valuri, piscină pentru adulți și pentru copii.

Construcția aquapark-ului din Grigorescu este evaluată la o sumă cuprinsă între 20 și 40 de milioane de euro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza