Antreprenorul Radu Lupaș intră în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca din partea Partidului Republican

by Cezar Leizeriuc

Partidul Republican pregătește un nou candidat în lupta cursei pentru Primăria Cluj-Napoca. Radu Lupaș (34 de ani) este antreprenor internațional, promotor al celor mai cunoscute branduri românești din domeniul HORECA. Decizia de implicare în cursa pentru șefia primăriei este un semnal extrem de puternic pentru valul de antreprenori care, în actualul context economic, refuză să mai aștepte soluții din exterior, oferite de politicienii și partidele vechi.

„Simt că este momentul să mă implic pentru viitorul Clujului. Cred că e nevoie ca experiența noastră, puterea noastră, a antreprenorilor români, să fie folosită în administrația publică, pentru oameni. Vrem să aducem experiența noastră din România și de peste hotare. Vrem să aducem experienta noastră în digitalizare, iar Clujul să devină un pol de prosperitate în Europa Centrală și de Est”, a explicat Radu Lupaș.

Radu Lupaș este implicat în acest moment în business-uri pe trei continente. El susține însă că orașul Cluj-Napoca a încheiat un ciclu de dezvoltare și că vrea să-l ducă acum la următorul nivel, tot așa cum s-a implicat in transformarea brandurilor locale în afaceri de succes internațional.

„Clujul are nevoie de o expansiune puternică în ceea ce înseamnă sportul, educația, antreprenoriat si administrație. Vreau să salut administrațiile precedente, dar credem că este nevoie de ceva mai mult. De un suflu tânăr. Asta mă califică. Faptul că vin dintr-o administrație antreprenorială unde am reușit să dovedesc că știu ceea ce trebuie făcut. Vă invit ca împreună să creăm un program solid pentru Cluj-Napoca, pentru un Cluj de viitor”, a fost apelul lui Radu Lupaș către clujeni.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

clujean 20/07/2020 - 14:13

of, of, of, domnule “antreprenor”, si cu jigodii de genul Sorin Bota vreti sa faceti aceasta “innoire a Clujului” ? Of, of, of, urata-i politica !

Raspunde

Comenteaza