Aeroportul „Avram Iancu” implementează plata serviciilor digitale pentru parcarea mașinilor

by admin

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca va deveni începând de astăzi, primul din țară care acceptă plata serviciilor digitale, printr-o aplicație pentru dispozitivele mobile. Administratorul parcării, GOTO Parking, împreună cu soluția de parcări yeParking va oferi acest beneficiu tuturor șoferilor care vor accesa parcarea.

Aplicația yeParking poate fi instalată, în mod gratuit, pe ambele sisteme de operare, iOS și Android. Plata pentru parcarea administrată de GOTO Parking la aeroportul din Cluj-Napoca se poate efectua prin simpla scanare a cardului de acces eliberat la intrare. Utilizatorii aplicației nu vor rămâne nerăsplătiți. Aceștia vor primi pK (parkCoins), cu care pot diminua costul parcării sau pot debloca discount-uri la o listă de parteneri. De asemenea, comunitatea locală este cea care va profita din plin de accesibilitatea, ușurința si siguranța plății cu telefonul mobil datorită sistemului contactless.

„În această perioadă, în care necesitatea limitării interacțiunilor nenecesare este tot mai pregnantă, ne bucurăm să venim cu această formă de plată sigură și comodă pentru șoferi. Noua opțiune din aplicație completează planurile yeParking de a oferi comunității sale o gamă cât mai variată de opțiuni de parcare, precum și cele mai eficiente metode de accesare a acestora. Pe această cale dorim să ne oferim deschiderea în a colabora cu operatorii şi administratorii de parkinguri, pentru a oferi comunității soluții alternative de accesare și plată a parcării, astfel încât conducătorii auto să poată efectua aceste operațiuni având siguranța folosirii propriilor telefoane mobile” a declarat co-fondator și CEO yeParking, Mihai Lodoabă.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Ciprian 14/05/2020 - 23:54

Opratorul parcarii nu este aeroportul.
S-a reziliat contractul cu baietii destepti?

Raspunde

Comenteaza