Adi Despot, la EC_Special: „Pandemia a fost îngrozitoare, depersonalizantă. Nu mai vreau să iau pauză”

by Cristina Mihaila

Solistul trupei Vița de Vie, Adi Despot, a vorbit în cadrul conferințelor EC_Talks by Electric Castle, despre timpul petrecut în pandemie, viața de familie între concerte și planurile muzicale de viitor.

„Pandemia a fost îngrozitoare, depersonalizantă. Mi-a luat toate puterile” a mărturisit artistul când a fost abordat subiectul care a schimbat radical lumea în ultimul an și jumătate.s

Artistul privește cu optimism reînceperea evenimentelor și chiar a deschis vara trecută, la Cluj, seria concertelor de după lockdown.

Despot: „Trebuie să găsim soluții, nu restricții”

Legat de reîntoarcerea la normalitate, Despot a mărturisit că nu crede că ne vom întoarce în acel punct. „Nu cred că o să ne mai întoarcem, trebuie să găsim soluții, nu restricții”, afirmă el.

Întrebat dacă și-ar mai dori o întrerupere a activitații similară cu pandemia, el a recunoscut că nu mai vrea să ia o asemenea pauză. „Doar câteva zile pentru a fi acasă alături de copii mei. Nu cred în încărcatul bateriilor”.

Pentru viitor, solistul trupei Vița de Vie își propune să facă alături de formație „muzică tare de tot” și vrea să exploreze și alte stiluri muzicale față de cele pe care le-a abordat până acum.

„Muzica e un mare mall de jucării. Ar fi o stupizenie să intru în primul magazin și să mă joc cu rățuștele”, a explicat Adi Despot multitudinea de genuri pe care membrii trupei le-au folosit în creația lor, de la jazz până la muzica simfonică.

În plus, el a vorbit și despre tinerii artiști care au nevoie de susținere ca să se dezvolte. Despot a explicat că urmărește trupele noi și deși la Electric Castle nu se caută în mod expres noi talente, la festival se întâmplă acest lucru: se descoperă și se promovează muzicieni talentați.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza