Actorul Bebe Cotimanis va fi vocea Prima TV

by admin

Actorul Bebe Cotimanis va fi ”vocea” Prima TV din 5 octombrie, dar va putea fi auzit și la eleviziunile sportive ale grupului Clever – Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K. ”Din 5 octombrie, celebrul actor Bebe Cotimanis va fi vocea postului Prima TV. El este una dintre cele mai cunoscute voci din România și din această toamnă se va auzi atât pe Prima TV, cât și pe televiziunile sportive ale grupului Clever, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K”, anunță postul de televiziune.

Bebe Cotimanis are o bogata experiență și este cunoscut telespectatorilor pentru roluri în serialele tv dar și un actor indrăgit al teatrului românesc, jucând în piesele Teatrului Nottara. El mai este cunoscut și din filmele „Hotel de lux”, „Epicentru” sau „Amen”.

”În această toamnă, Bebe Cotimanis va anunța toate noutățile de la Prima TV odată cu trecerea la emisia HD și va da „culoare” tuturor materialelor video de promovare ale posturilor sportive Look”, menționează Prima Tv într-un comunicat. Clever Business Transilvania a preluat în septembrie Prima TV și a adăugat astfel portofoliului său o televiziune generalistă. Grupul media, dezvoltat de Adrian Tomșa, mai conține televiziunea Look Plus, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro dar și site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro și profit.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza