Accident la Jucu între un tren și un autocamion

by Bianca Baraboi

În urmă cu puțin timp un accident a avut loc între localitățile Jucu și Bonțida, la trecerea unei căi ferate, implicate fiind un tren și un camion. Deși în tren se aflau 30 de persoane, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pagubele sunt doar de ordin material. Poliția continuă acum cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

ISU Cluj: Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în urmă cu puține momente pentru a interveni la un accident feroviar petrecut pe raza localității Jucu. În accident au fost implicate un autocamion și un tren, însă din fericire nu există victime. De asemenea, în tren se află aproximativ 30 de călători, însă din datele primite până acum niciunul nu necesită îngrijiri medicale. Se deplasează la fața locului, pentru a asigura zona, o autospecială cu apă și spumă de capacitate medie. Partea medicală va fi asigurată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

IPJ Cluj: Azi, 2 aprilie a.c., în jurul orei 15.15, a fost înregistrat un accident feroviar între localitățile Jucu și Bonțida, la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu semnale acustice și luminoase, fiind implicate un autocamion și un tren Regio, care circula pe relația Cluj-Oradea. În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale, iar traficul feroviar a fost oprit pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor. În continuare se efectuează cercetări la fața locului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza