Accident cu trei victime în Gilău

by admin

Două persoane au ajuns la spital, după ce au fost rănite într-un accident de circulație produs în localitatea Gilău. O autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD au fost trimise să intervină.

„Pompierii și personalul medical, dislocați în jurul orei 3.50 au găsit la locul solicitării două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Au fost consultați doi bărbați (circa 40 și 30 de ani) și o femeie (circa 40) de ani, care au fost transportați la spital pentru investigații și tratamente de specialitate, de către echipajele SMURD.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în eveniment pe timpul intervenției”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. „Un bărbat de 31 de ani, din Suceava, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cluj-Napoca spre Gilău, odată ajuns la km 491+493m, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul autoturismului și pătrunzând pe contrasens.

Apoi a intrat în coliziune laterală cu un taximetru condus de un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta din urmă, cât și pasagera de 43 de ani, din Gilău, au fost transportați la spital”, au declarat cei de la IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza