Abonamentul pentru parcare poate fi platit online la Cluj. Care e procedura

by Cristina Mihaila

Începând din luna ianuarie a anului 2021, Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția clujenilor o nouă procedură administrativă online care nu mai necesită interacțiunea directă a cetățeanului cu funcționarul public: plata/prelungirea online a abonamentelor/contractelor de parcare pentru riveranii din cartierele municipiului.

Astfel, începând de luni, 4 ianuarie 2021, ora 08:00, clujenii au posibilitatea de a-și prelungi și plăti online abonamentul de parcare din cartierele municipiului, accesând site-ul Primăriei Cluj-Napoca, www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Administrație/Servicii online/Parcări/Abonamente riverani (cartiere).

Termenul până la care se poate plăti abonamentul de parcare este data de 31 martie 2021.

De asemenea, reamintim faptul că și cererile pentru solicitarea unui loc de parcare se pot depune online, accesând www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Administrație/Servicii online/Parcări/Cerere parcare.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Bondi Iolanda 28/01/2021 - 19:16

Eu nu înțeleg dacă, plătesc online,documente pentru ab parcare cartier tot nu sunt în original că sunt trimise prin fișier, și dacă m-am prezentat la ghișeu cu copie am fost refuzat și nu am reușit să plătesc,și nu era nimeni la caserie, poate că mă lămuriți, și onlian nu reusesc să mă logez

Raspunde

Comenteaza