A început vacanța la ski pentru copiii clujeni! Distracția pe pârtii e la cote înalte!

by Bianca Baraboi

În perioada 19-25 februarie 2024, Clujul alături de alte 25 de județe se bucură de vacanța mobilă a lunii februarie, numită de unii vacanța la ski.

Pârtiile au fost luate cu asalt fie de taberele de zi, fie de cele pentru întreaga săptămână. La Buscat sau Mărișel, micii skiori sunt cei mai fericiți, se bucură de zăpadă bună și de aer curat.

sursa foto: Raul Buzilă

O zi din tabăra care ține întreaga săptămână le aduce copiilor lecții de ski sau snowboard, jocuri interactive și de dezvoltare personală, masă și multă distracție.

La taberele de zi sunt înscriși aproximativ 20 de copiii, iar toată săptămâna avem înscriși pentru cursuri 38 de copii. Programul este următorul pentru copiii cu cazare: între 10:00-12:00 avem cursuri de schi , de la 12:00 la 13:30 avem pauză de masă. Urmează iar începând cu 13:30 și până la 16:00 cursurile de schi. Între 16:00-18:30 avem diverse ateliere creative, jocuri de societate, activități distractive. De la 18:30 până la 19:30 cina, program liber până la ora 21:00 – apoi pregătirea pentru somn. Prețul taberei include cazare, 3 mese pe zi, skipass, activități extra și lecțiile de schi. Avem un program bine structurat și destul de plin, dar ne place… Iar copiii au extrem de multă energie, ne-a declarat Raul Buzilă, instructor de ski și coordonator de tabără.

sursa foto: Raul Buzilă

Te-ar putea interesa si

Comenteaza