A început reabilitarea Spitalului Clinic Județean Cluj! 10 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii spitalului

by Christian Suciu

Consiliul Județean Cluj a emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare de la Spitalul Clinic Județean Cluj. Investiția de 10 milioane de lei finanțată din fonduri europene prevede modernizarea instalațiilor electrice, de ventilare și tratare a aerului și de fluide medicale. Totodată se vor instala noi sisteme de prevenire a incendiilor și de semnalizare a depășirii concentrației maxime de oxigen.

”Lucrurile evoluează și se îndreaptă în direcția potrivită în ceea ce privește această investiție extrem de importantă pentru protejarea vieții și a sănătății persoanelor spitalizate. Vom urmări îndeaproape ca toate operațiunile derulate să respecte normativele în vigoare, astfel încât infrastructura medicală să facă față cu succes tuturor provocărilor.” a transmis Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

Planul de reabilitare prevede totodată o nouă infrastructură electrică pentru corpul A dar și una de ventilare și testare a aerului iar etajele 1,2,5 și 6 vor beneficia de o infrastructură modernă în ce privește fluidele medicale.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza