Transport gratuit spre Buscat pentru persoanele cu dizabilități

by Oana Spiru

Persoanele cu dizabilități vor ajunge mai ușor pe pârtiile din județul Cluj. Luni, 30 ianuarie, transportul de la Cluj-Napoca spre Buscat (și retur) va fi asigurat, gratuit, de CTP Cluj-Napoca. Se va deplasa spre pârtie un microbuz cu rampă specială de acces pentru persoanele cu dizabilități, care are o capacitate de 5+1+2 locuri de cărucioare.

„Bucuria pe care am văzut-o pe chipurile oamenilor speciali alături de care am alunecat pe pârtii, în ultimii doi ani, a fost, pentru noi, răsplata absolută. Dar am mai observat ceva. Mulți dintre ei ajung cu dificultate la pârtii din cauza numărului extrem de limitat al mijloacelor de transport adaptate. Și, cum întotdeauna când am avut nevoie de susținere am găsit-o la oamenii care împart aceleași valori și principii ca și noi, vă anunțăm că această situație a fost rezolvată!”, au declarat reprezentanții Caiac SMile.

Începând de marți, 31 ianuarie, și până joi, 02 februarie, transportul se va face cu mijloace de transport cu o capacitate de 30 de locuri, puse la dispoziție tot de CTP Cluj-Napoca.

Plecarea va fi din fața Liceului pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca, la ora 10:00. De la Băișoara se pleca la ora 16:00.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza