Edward Iordănescu este noul selecționer al Echipei Naționale a României!

by Christian Suciu

Edward Iordănescu (43 ani)a fost prezentat oficial în urma unei conferințe de presă drept noul selecționer al reprezentativei naționale a României, pe care conform clauzelor contractuale o va pregăti până în 2024.

Președintele Federației Române de Fotbal a deschis conferința de presă oferind informații despre decizia numirii lui Iordănescu și a obiectivelor stabilite: ” Suntem aici, în fața dumneavoastră, să îl prezentăm pe noul selecționer, Edi Iordănescu. Misiunea lui este să ducă echipa din nou în elita fotbalului mondial.Experiența lui ca antrenor a contat, spiritul analitic, cunoașterea fotbalului românesc, dar și faptul că a lucrat cu mulți dintre actualii jucători ai naționalei. Suntem siguri că va construi o echipă de succes.” a declarat Răzvan Burleanu

” Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor din Federație pentru încredere. Am simțit încredere în toate discuțiile purtate. Vreau să direcționez mulțumiri și pentru Mirel și staff-ul lui, dar și pentru Cosmin Contra și staff-ul lui. Au lăsat în urmă lucruri foarte bune. Munca lor a fost una bună, cunoscându-i pe amândoi. Au construit un mediu bun pentru performanță. Au promovat jucători tineri și foarte tineri. 

Mă încearcă un sentiment profund de bucurie, de entuziasm. Când reprezinți România, înseamnă o responsabilitate foarte mare. Am încredere că putem, toți, împreună, să construim o echipă care să ne facă mândri.  Când au apărut aceste discuții, am pus totul pe planul secund.” a declarat Edward Iordănescu

În privința obiectivelor prevăzute în mandatul selecționerului sunt prevăzute atât calificarea la Campionatul European din 2024, cât și o clasare pe primele două poziții ale Ligii Nașionilor ca obiectiv secundar.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza