FOTO. Situație “explozivă” la CFR Cluj! Şumudică și staff-ul tehnic NU sunt lăsați să intre pe stadion, la ORDINELE patronului / “Filmez că nu m-aţi lăsat să intru”

by admin

Decizii radicale la CFR Cluj, după eliminarea ruşinoasă în play-off-ul Europa League! Finanţatorul Neluţu Varga a anunţat că antrenorul Marius Şumudică şi preşedintele Marian Copilu vor fi demişi. În plus, Şumudică şi staff-ul tehnic nu mai pot intra pe stadionul ‘Dr. Constantin Rădulescu’.

În această dimineaţă, Marius Şumudică a venit la arena din Gruia pentru antrenamentul programat la ora 11:00, dar accesul a fost interzis, din ordinul lui Neluţu Varga. În schimb, patronul CFR-ului a anunţat o şedinţă cu Şumudică şi restul conducerii pentru ora 11:00, potrivit informaţiilor Look Sport.

Neluţu Varga a decis unilateral ca antrenamentul CFR-ului să fie mutat la ora 17.00, pentru a lămuri mai întâi situaţia privind conducerea echipei.

FOTO – EXCLUSIV realizate de jurnaliștii Look Sport

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20374655/4/cfr-sumi-2.jpg

“Sunt în faţa stadionului şi nu mă lasă să intru. Sunt cu jucătorii şi bodyguarzii. Nu ne lasă să intrăm ca să facem antrenamentul”, a spus Marius Şumudică pentru ProSport.

Scene incredibile la stadionul campioanei CFR Cluj! Şumudică: “N-am păţit în viaţa mea”

“Eu sunt antrenorul echipei. La ora 10 trebuia să fiu la antrenament. Vă rog frumos să-mi daţi voie. Dacă aveţi vreun ordin, eu mă conformez. Filmez că nu m-aţi lăsat să intru. Eu sunt antrenorul echipei, nu m-a anunţat nimeni oficial. Nu am vorbit cu patronul echipei. N-am păţit în viaţa mea. Să venim la program şi să nu mi se permită să intru. Să nu mi se permită să intru în bază”, a spus Şumudică, citat de Pro X.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20374655/3/cfr-antrenament.jpg

Acces interzis pentru Marius Şumudică şi staff-ul său la arena ‘Dr. Constantin Rădulescu’ din Cluj!

La finalul partidei cu Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2, Marius Şumudică a anunţat că nu va demisiona, întrucât este în obiectivul stabilit cu conducerea: câştigarea campionatului şi calificarea în grupele Conference League.

Dan Petrescu (53 de ani) este favorit să revină la CFR Cluj, după ce a cucerit trei titluri consecutive cu echipa ardeleană. ProSport şi DigiSport anunţă că ‘Bursucul’ este alegerea lui Neluţu Varga.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza