Borac Banja Luka, adversara celor de la CFR Cluj, în turul I preliminar al Ligii Campionilor. Ce spune antrenorul lui Borac despre șansele de calificare în turul II

by admin

CFR Cluj va juca în turul I preliminar Uefa Champions League cu Borac Banja Luka, campioana Bosniei şi Herţegovinei. Este o formaţie care nu a mai jucat în această competiție europeană din anul 2011.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20246491/5/tragere.png

CFR pare că are o misiune uşoară în primul tur al Ligii Campionilor, acolo unde va da peste Borac Banja Luka. Inclusiv antrenorul bosniacilor crede că echipa sa are o misiune foarte dificilă. Antrenorul adversarilor CFR-ului recunoaște că are șanse mici: “Nu suntem fericiți, CFR e favorită clară”

“N-avem cum să fim fericiţi când picăm cu Clujul, dar asta este. Ştiam că ne va fi greu să dăm peste o adversară accesibilă, dar am primit una dintre cele mai grele posibile. N-am avut noroc, mergem mai departe şi ne vom pregăti cât de bine putem.Nu ne pregătim doar pentru Europa, ci şi pentru campionatul intern. Clujul este favorita clară a acestui duel, dar nimeni nu ne poate interzice să dăm ce avem mai bun şi să încercăm să obţinem ceva.Nu ai fost niciodată într-un safari? Nici noi. Dar aducem Africa la tine, azi de la 19:20. Hai în Digi Online să vezi Un safari de neuitat, pe Digi Animal World!Jucăm primul meci în deplasare, dar nu este un avantaj. Ei pot fi într-o formă bună indiferent dacă joacă acasă sau în deplasare, iar pentru noi e irelevant unde e primul meci când întâlnim o adversară atât de puternică”, a declarat Marko Maksimovic, tehnicianul de doar 36 de ani al celor de la Borac Banja Luka, pentru Nezavisne. 

CFR Cluj va disputa prima manşă în Gruia pe 6 sau 7 iulie, iar returul în deplasare, o săptămână mai târziu.

CFR Cluj este singura echipă din România care va evolua în preliminariile Champions League, celelalte trei reprezentante ale ţării noastre sunt repartizate în Conference League. Ardelenii au un coeficient de 16.500, ca urmare a unui parcurs bun în ultimii ani, astfel vor fi capi de serie în turul I, iar dacă vor trece mai departe vor avea acelaşi statut şi în a doua rundă.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza