VIDEO: Filmări spectaculoase cu cele 4 parkinguri din Cluj-Napoca aflate în lucru

by admin

Asociația Pro Infrastructură a vrut să vadă cum arată cele patru parkinguri aflate în lucru în Cluj-Napoca și a realizat o serie de filmări aeriene cu aceastea. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Este vorba despre parkingurile Mogoșoaia, Hașdeu și cele două de pe strada Primăverii.

„Pe locația fostelor garaje insalubre și ineficiente au fost realizate aceste parking-uri ce vor deservi aproximativ 1.250 de autoturisme. Un exemplu pozitiv îl reprezintă parking-ul Mogoșoaia, unde peste cele 3 nivele de parcări a fost amenajat un spațiu verde generos pentru recreere și pentru diverse activități sportive în aer liber. Salutăm astfel de investiții în zonele urbane aglomerate din România, unde lipsa spațiilor verzi și a parcărilor insuficiente provoacă numeroase neajunsuri cetățenilor”, au scris reprezentanții Asociației Pro Infrastructură.

Două dintre aceste parkinguri vor fi inaugurate în perioada imediat următoare. Potrivit primarului Emil Boc, parkingul Mogoșoaia (292 locuri de parcare) și cel de pe strada Primăverii 20 (378 de noi locuri de parcare) vor fi gata până la finalul lunii august, iar din septembrie va începe repartizarea locurilor de parcare, potrivit noului regulament aprobat de primărie.

În schimb, parkingul Hașdeu (320 de locuri de parcare) și cel de pe strada Primăverii (266 de locuri de parcare), numărul 8 se află încă în lucru.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza